היי! תופים בבקשה…
אנחנו באופן רישמי מתחילים עם… מתכונים לחגים!
אני בדרך כלל קוראת לזה מרתון אבל זה כבר נהיה שם נדוש אז בואו פשוט נקרא לזה- ההכנות בעיצומן?
השנה לקראת ראש השנה הולכים לעלות- 3 קינוחים, 2 עיקריות, 3 סלטים ותוספת אחת.
הולך להיות פה שמח 🙂
החלטתי להתחיל בצנוע, כמו שמתחילים ארוחה- להתחיל בקטן, בקל, בפשוט.
להתחיל בסלט!
אבל למה אחד כשאפשר שלושה? ולמה סתם סלט כשאפשר סלט מעניין, מיוחד, מגוון ומפתיע?
תמיד יש לי התלבטות עם הקטע הזה של הסלטים.
לא משנה כמה סלט יהיה נראה טוב או כמה הוא מעניין, הוא לא מעניין כמו איזו עוגת שכבות.
וגם לי תמיד היתה מין הרגשה- מה הבעיה לעשות סלט? יאללה, לזרוק כמה דברים לקערה ולערבב.
אבל זה הכי לא נכון.
גם בסלט, או דווקא בסלט, דרושה יצירתיות, דרושה קצת מחשבה כדי שהטעמים ישתלבו טוב ובעיקר כדי שלא יהיה משעמם.
אז השנה הלכתי על ט׳ים של מתוק וקרנצ׳י והכנתי 3 סלטים שמשלבים עלים, פירות ואגוזים.
בתוספת של רטבים כייפים, הם יצאו חגיגים ומיוחדים וממש מתאימים לשולחן החג.
ובלי קשר לכל הסלטים האלו, רציתי לספר לכם שהשבוע מגיע לבקר אותי חבר ממש ממש ממש טוב מאוסטרליה.
אני ממש מתרגשת והולך להיות שבוע רבוי טיולים.
תעקבו בסטורי כרגיל.
טוב זהו להיום, אנחנו זזים לאכול במי קאסה בפעם המאה ואנחנו נתראה פה ביום חמישי עם הקינוח הראשון לחג… 🙂