שלום לכולם.
יש, עוד מתכון לכבוד החגים עולה היום ואני חייבת להגיד לכם שאני ממש ממש ממש מרוצה.
כשגרתי באנגליה היתה מנה שקראו לה honey mustard chicken שכמובן אף פעם לא אכלתי אבל היא היתה במלא מסעדות.
זה תמיד היה נראה לי נורא בגלל העוף וגם בגלל הדבש אבל הרעיון של לשלב חרדל עם משהו מתוק דווקא קרץ לי.
בכל אופן, כשהתחלתי לחשוב על המתכונים לראש השנה זה נכנס לי לרשימה כאופציה לאחת מהמנות העיקריות שיעלו לקראת החגים.
ואז ביום שבת היינו אצל אחותי בארוחת צהריים והיא הכינה מין קוביות טופו מטוגן מתקתק עם קשיו ובצל מקורמל ומשהו בראש שלי התחיל לעבוד.
קמתי אתמול בבוקר עם ויג׳ן די ברור למה אני הולכת להכין ובאמת שאלו מהמתכונים שאני יכולה להגיד לכם שוואו.
זה לא רק טעים ומיוחד, אלו מהמתכונים האלו שמוכיחים שוב ושוב כמה טופו זה חומר גלם מדהים ואני ממש מקווה שהמנה הזו תעזור לכם להוכיח לכל הסקפטיים בארוחת החג שטופו זה ממש לא כמו לאכול מחק 😉
השבוע הולך להיות פה שמח כי יש עוד 2 מתכונים בדרך, עוד עיקרית ועוד קינוח אז תתכוננו לשבוע טעים במיוחד.
אני מקווה שההכנות שלכם לחג עוברות בכיף אם אתם בארץ ואני רוצה לנצל את ההזדמנות להכין אתכם מראש-
בתקופות של החגים אני מוצפת בשאלות בכל מדיה אפשרית (טפו טפו טפו).
אז ממליצה להתחיל לשאול כבר מעכשיו כדי שאני אספיק לענות בזמן 🙂
לאב יו!