עוד יום, עוד מתכון לסגר ספטמבר 2020!
היי שוב, מה כבר יש לי לספר לכם שלא סיפרתי לכם מאתמול??
אנחנו אשכרה מתראים פה כל יום מאז שהתחיל מרתון הסגר שלנו.
אני ממש נהנית.
אז אחרי שהיו לנו כמה ימים מלאי גלוטן וקצת מושחתים, התחשק לי לגוון לקחת את זה לכיוון אחר לגמרי וללמד אתכם איך להכין סושי טבעוני 🙂
זה מעולה לנו למרתון מכמה סיבות, קודם כל- מסביב לעולם אה אה! איך אפשר להמשיך בפינה שלנו בלי שיפן אהובתי תקבל בה פינה של כבוד?
דבר שני, גם זה כמו קודמיו, מתכון אינטרקטיבי עם גילגולים ושלבים שאפשר להכין עם ילדים.
ובנוסף לכל אלו, הוא קליל, ללא גלוטן, קצת יותר מזין ובקיצור- בול.
עכשיו אם כבר מדברים על יפן, זה יפתיע אתכם ממש אם אני אספר לכם שבכל השנתיים הראשונות שגרתי שם לא אכלתי סושי?!
שלמעשה את הסושי הראשון שלי בכלל אכלתי במקום שקוראים לו ׳חביבי סושי׳ בלונדון?? חחח
כשהייתי ביפן בפעם הראשונה הייתי כמובן צמחונית וכל הסושים היו נראים לי ממש לא בכיוון ואיכשהו קרה שאפילו לא ניסיתי.
כשחזרתי אליה בתור טבעונית (נוסעת כמעט כל שנה) כבר ידעתי איפה למצוא ולאן ללכת וגם טוקיו הפכה הרבה הרבה יותר ידידותית לטבעונים אז אכלתי סושי בשפע.
המתכון הזה רחוק להיות מתכון לסושי מסורתי, זה יותר אינטרפטציה כייפית שלי לסושי טבעוני ותכלס זה יצא כ״כ טעים שגם חבריי היפנים בטוח יאשרו.
זהו להיום, נתראה פה מחר עם מתכון נוסף לסגר והפעם… אמממ קציצות ברוטב!