צהריים טובים לכולם.
וואו טוב איזה שבוע היה לי.
לארח חבר כל כך קרוב זה מרגש, כיף, אינטנסיבי וסוג של משוגע.
5 שנים לא התראינו וזה כאילו לא עבר יום.
למי מכם שלא יודע על מה אני מדברת, נאייל, שהוא אחד החברים הכי טובים שלי בעולם (שהיה הבן זוג שלי במשך 5 שנים) הגיע לארץ לבקר אותי ואת מתן מאוסטרליה.
היה לנו שבוע עם מלא הרפתקאות, המון (המון!) אוכל, המון צחוקים והמון שיחות לתוך הלילה.
אתמול בערב הוא נסע ואיתו כמובן הגיעה עצבות אבל גם ידיעה שאנחנו מתראים כנראה בינואר שזה ממש ממש משמח!
בכל מקרה, בתוך כל הביקור הזה עוד עבדתי כמובן, הייתי קצת פחות זמינה אבל הצלחתי לענות גם על כמעט רוב השאלות שלכם וההודעות המקסימות שלכם.
והנה, ביום הזוי של- יום אחרי בחירות, אני חוזרת בפול פאוור למתכונים שלנו לחגים.
ואנחנו ממשיכים בעיקריות לפני שמחר אנחנו עוברים לקינוחים.
אז מה יש לנו כאן היום?
או וואו. החלטתי להכין לנו מתכון לקציצות כי מה זה ערב חג בלי קציצות?
ואם אפשר קציצות טבעוניות אז בכלל טוב ואם אפשר קציצות ברוטב שמנת פטריות אז בכלל בכלל טוב.
ואם אפשר נטול גלוטן אז בכלללללל 🙂
בכל מקרה, הלכתי פה על אינטייק שלי לביף סטרוגונף טבעוני, עם רוטב פטריות מוקרם ואני מאוד מאוד מרוצה.
נכון עכשיו אתם לא יודעים כבר מה להחליט ואיזו מנה להכין לחג?!
חכו חכו, עוד לא סיימתי…
*המתכון בשיתוף סויה תנובה
רוצים עוד מתכונים כייפים לערב חג? מה דעתכם על זה- קבבים טבעוניים