שלום לכולם!
קודם כל אם אתם עוקבים אחריי ברשתות החברתיות אתם בטח כבר יודעים שאני כרגע בסיני.
אני ומתן משתדלים לרדת לסיני פעמיים בשנה.
אין לתאר את הרוגע, השקט, החופש, המים, ההרים, היופי האינסופי של סיני.
אז גם השנה, בין פסח לשבועות שהכי רגוע שם, אנחנו נוסעים לנו לנשום קצת אוויר נקי ולהתאוורר מהחיים התל אביבים.
אבל, כמו בכל פעם שאני לא בארץ, אני דואגת להכין לכם הכלללל מראש.
והפעם בכלל כי השנה אנחנו מתחילים את מרתון שבועות מוקדם מהרגיל.
פשוט יש לי יותר מידי רעיונות מדהימים לשבועות השנה אז החלטתי להתחיל אפילו יותר מוקדם להפציץ אתכם במתכונים לחג.
והיום? היום עולה אחד המאפים שהכי הכי רציתי שכבר יהיו בבלוג פשוט כי…. תראו איזה יפה הוא!!!
המאפה הזה, מאפה השמש, כבש את הרשת לפי דעתי לפני בערך שנתיים?
ומאז אני זוממת להכין גירסה טבעונית שלו והנה הגיע היום.
את המתכון הזה הכנתי עם תמר שורצברד בעלת הבלוג המהמם עיניים גדולות.
אתם בטח זוכרים שהכנו ביחד מק אנד צ׳יז טבעוני ועכשיו הגיע הזמן למתכון השני והמושלם שהכנו יחד- מאפה שמש עם גבינה טבעונית, פסטו, צנוברים ועוד הפתעות.
הבצק יצא כל כך פריך שזה לא יאומן והמילוי בכלל ליגה.
עכשיו- אם אין לכם כוח להכין את המאפה בצורה של שמש אתם יכולים פשוט להכין מכל הסיפור הזה בוריקיטס! אה!
בהמשך מרתון שבועות אתם יכולים לצפות ללא מעט קינוחים, לא מעט מלוחים וגולת כותרת אחת שתעלה לקראת החג… ממממ מעניין מה זה יהיה 🙂 🙂
בנתיים, נשיקות מחצי האי…