היי חברים יקרים.
השבוע היה לי שבוע מאתגר.
כל מיני דברים שאני רוצה שיקרו אבל לא יכולה לשלוט בהם, לא קורים בקצב שלי.
לשמחתי, בשנים האחרונות אני לומדת בלי סוף ומתרגלת המון- שחרור.
למדתי לשחרר, לסמוך על מה שמסביבי ולתת לדברים לקרות.
למדתי (ועוד איך) שדברים קורים כשהם צריכים לקרות, ולא בקטע מיסטי אלא פשוט בקטע מעשי מציאותי.
כשהם קורים אז קורים, וכשהם לא אז לא.
ולנו אין הרבה מה לעשות חוץ מלצוף על פני הזרם של הנהר שלנו, לתת למים לזרום ולדברים לקרות.
כדי להמתיק את השבוע המתוק גם ככה, החלטתי להכין קינוח מהפרי האהוב עליי בעולם.
תותים.
ההכנות לקינוח הן כל כך פשוטות שאני מרגישה שכמעט ואין לי מה להגיד…
אז ממש בכמה מילים 🙂
לקערה גדולה לשפוך 2 כוסות קרם קוקוס.
אני ממליצה על קרם 17% שומן ומעלה ואין צורך להפריד את החלק השמן.
פשוט 2 כוסות של כל תכולת הקרטון/ קופסאת השימורים.
לקרם הקוקוס להוסיף:
בהדרגה 1/3 כוס זרעי צ'יה (להוסיף כף כל פעם ולערבב, כך לא יווצרו גושים)
1/4 כוס סירופ אגבה (או מייפל או סוכר חום מומס)
1 כפית תמצית וניל
לערבב טוב טוב.
את הקערה להניח בצד כעשר דקות.
כל כמה דקות לבוא ולערבב את התערובת.
לא לוותר על השלב הזה בבקשה.
אחרי עשר דקות להכניס את הקערה למקרר ל 20 דקות לפחות להתייצבות.
אחרי שהפודינג יציב, להוציא את הקערה מהמקרר.
להעביר כפות גדושות של פודינג לכלי הגשה מתאימים.
אני מיליתי קעריות סופלה והתערובת הספיקה בדיוק ל 4.
את החלק של הקישוט חשוב להכין קרוב לזמן ההגשה, כדי שהקוקוס לא יתרכך והתותים לא ישקעו בפודינג.
אז לקישוט- בחרו לכם כמה תותים יפים וטריים ופרסו אותם לפרוסות דקות.
הניחו בעדינות כמה פרוסות בכל קערית.
פזרו קוקוס קלוי ומעל פזרו שבבי קוקוס.
הגישו קר.
כמו שפאיו האחיין הפיצקי שלי אומר כשאני שואלת אותו איך היה התות שהוא אכל-
שיהיה לכם שבוע מתוק- מתוק.
ואל תשכחו לזרום…