טוב אז 4 שנים הבלוג באוויר ו 4 שנים לא הסכמתי להעלות מתכונים מטוגנים לבלוג.
למה? מכמה סיבות. אני לא כל כך אוהבת לטגן ואני לא כל כך אוהבת אוכל מטוגן.
אבל אני כן מידי פעם מטגנת בבית כשיש ארוחות משפחתיות וכדומה (ואני עושה את זה עם כובע של מקלחת על הראש, כן כן, זו הדרך הכי בטוחה לשמור על השיער במהלך טיגונים וזה משנה חיים! חחח)
אני לא אוהבת טיגון גם כי זה לא הכי בריא כמובן והיה לי צורך להראות ולהוכיח שיש גם דרך אחרת.
אז מה קרה השנה? פשוט… כבר הוכחתי.
זהו, אנחנו יודעים שאפשר לאפות סופגניות טבעוניות ושזה יוצא סבבה לגמרי גם אפוי.
אני מרגישה שזה קצת כמו שאומרים על אנשים מבוגרים, שעם הגיל פחות מתעקשים על דברים קטנים? אז קצת כזה לגבי לא להעלות מתכונים עם טיגון בחנוכה.
וואלה, שיחחרתי, חנוכה. זה באמת חג של שמן ובאמת שרוב האנשים, ממש אוהבים אוכל מטוגן.
ובינינו ממש כיף לי ששיחררתי. כאילו אני מרגישה עכשיו הרבה יותר חלק מהחבר׳ה! 🙂
אז עם כבר החלטנו לטגן השנה בבלוג לא נתחיל מהמתכון שהכי הרבה ביקשת ממני?
סופגניות אשל טבעוניות, יס יס יס!
אוי כמה כייפיות שהן יצאו.
הן ממש רכות ואני חייבת להגיד שהשמן ממש לא נכנס פנימה והן לא מרגישות כבדות בכלל.
אני גם מאוד אוהבת את זה שהן קטנות יותר, זה כל כך הרבה יותר הגיוני בעיני.
אני בחרתי להשאיר אותן בלי מילוי אלא להגיש מילוי בצד, אבל תרגישו חופשי למלא בכל מילוי טעים שמתחשק לכם.
יאללה, חנוכה שמח לכולם 🙂
רוצים מתכון לסופגניות אפויות? תעיפו מבט פה- סופגניות טבעוניות