היי לכולם.
היום אנחנו עושים טיול חזרה בזמן…
לפני בערך שבוע העליתי סטורי באינסטגרם של ארוחת הערב שלי שהיתה במקרה אלתור מדהים של פטוצ׳יני אלפרדו טבעוני הלא הוא פטוצ׳יני ברוטב שמנת פטריות.
אחרי כמה דקות התחיל רצף של מיליון טלאפים הודעות שכולן מבקשות אותו הדבר- מתכון!
חלק מהאנשים גם צחקו עליי שאנחנו לא ב 1998 וזה בהחלט נכון אבל…. מה לעשות שפטוצ׳יני אלפרדו זה טעים בטירוף?
אז החלטתי שאין בכלל ספק ואני מכינה לבלוג גירסה טבעונית למתכון הכה אהוב הזה.
עכשיו, אתם זוכרים את המתכון לספגטי ברוטב רוזה? במתכון ההוא החלטתי לעשות מעשה והשתמשתי בקרם קוקוס בשביל השמנת.
התוצאה היתה פסיכית ועד עכשיו אני מקבלת הודעות מאנשים שמכינים את המתכון שפשוט לא מאמינים שאשכרה אין טעם של קוקוס לרוטב.
אז… החלטתי לנסות ולשחזר את ההצלחה. והצלחתי!
גם במתכון של הפטוצ׳יני הנהדר הזה, בחרתי להשתמש בקרם קוקוס בשביל השמנת.
אני לא יודעת להסביר את הקסם הזה אבל אחרי כל הבישולים והעירבובים וכל הדברים הטעימים שיש ברוטב, הטעם של קרם הקוקוס פשוט הופך להיות טעם של רוטב שמנת קלאסי.
זה כל כך כל כך טעים!
כדי להשאר נאמנה לשנות התשעים, החלטתי ללכת על הקלאסיקה פה ולהתמקד בפטריות.
לקחתי ביס ועפתי לגיל 16 שהיינו יוצאים ביום שישי בערב לתל אביב ולפני זה אוכלים בקופי טרי בכפר סבא (מי פה שמהאיזור ממש יבין אותי עכשיו!)
בכל מקרה, בגלל שאנחנו בשנת 2019 אתם יכולים לעשות פיוז׳ן ולהוסיף מה שבא לכם- אספרגוס, ברוקולי, אפונה ועוד ועוד…
העיקר פה זה הרוטב, הסמיך והקרמי והמפנק!
מקווה שנהניתם בטיול שלנו בזמן ורוצו להכין לצהריים- יאמי 🙂
צ׳או.