היי היי היי!
טוב אז כמה דברים.
קודם כל רציתי לספר לכם שבשל ההרשמה המהירה והמטורפת לארוחה שאני שפית בה ב Eatwith (שתי הארוחות היו סולד אווט אחרי 24 שעות- פסיכים! תודה לכם ממש ממש) נפתח תאריך נוסף!
הוא נפתח אתמול וכרגע נשארו רק 2 מקומות 🙂 אז אם אתם מהירי החלטה…. לינק עם כל הפרטים- כאן.
דבר שני ממש שימחתם עם כמה שאהבתם את הבודהה בולס ביום שלישי.
זה מדהים איך סלט נשמע כזה משעמם ואף אחד לא נכנס למתכונים של סלט כמעט אבל בודהה בול זה עולם אחר לגמרי, הפוסט של הבודהה בולס קיבל את הכי הרבה לייקים מאז שפתחתי את העמוד אינסטגרם של הבלוג.
אז הבנתי את הרמז ויהיו עוד כאלו בעתיד הקרוב מאוד.
ועכשיו לחריימה!!!
מאז שהבלוג נפתח אני מקבלת מכם לפחות הודעה אחת בשבוע אם אפשר מתכון לחריימה.
היה לי קשה לדמיין את עצמי עושה מתכון כזה כי אין לי ולו מושג קלוש לאן אני מכוונת. ומי שביקש ממני יודע שזו גם היתה התשובה שלי אליכם עד עכשיו.
אבל אז קרו שני דברים.
הראשון הוא שמאז שבועות עם כל הגבינות וכל הקרמים וכל הפשטידות- התחשק לי קציצות ברוטב- בטירוף!
הדבר השני שקרה זה שהיינו ב 416 (בפעם האלף) ולראשונה החלטתי לנסות שם את המנה של החריימה.
לא כי רציתי חריימה אלא כי רציתי קציצות ברוטב וזה היה הכי קרוב.
וזה היה ממש ממש טעים.
אז חשבתי לעצמי- טוב אם בן ואל יכולים גם אני יכולה!
ניגשתי להתייעץ עם כל מיני מביני דבר (דודות ודודים של חברים מהעדה הנכונה) מה הסיפור של חריימה לא טבעוני ומצויידת בטיפים ניגשתי למשימה להכין חריימה טבעוני.
מלבד אצות נורי שזה כבר די ברור במתכונים של דגים טבעוניים, החלטתי להוסיף עוד 2 מרכיבים שעשו פה לדעתי את כל ההבדל.
לבבות דקל לקציצות, בשביל המרקם הדגי ואצת קומבו לרוטב בשביל הטעם הדגי. אה!
אני לא בטוחה כמה זה באמת מזכיר דג אבל מה שחשוב זה שזה טעים מאוד מאוד מאוד.
עם חלה טרייה בצד- בכלל!
תהנו 🙂