היי כולם!
יש יש יש איזה כיף היום בבלוג.
איכשהו יצא שאנחנו בסימן שנות התשעים ואחרי הסיני של תחילת השבוע היום עולה מתכון פשוט יותר מידי טעים- פאי פקאן טבעוני.
וואו וואו מה שיש לנו כאן- בצק פריך טבעוני שנמס בכל ביס, מילוי מפוצץ בטעמים של אגוזים וקינמון ובכללי פשוט עושר ואושר אחד גדול.
זה מתכון שכבר מזמן לדעתי היה צריך לעלות לבלוג הוא ברשימה שלי כבר איזה שנה וחצי.
והנה איכשהו התגלגל שהגיע תורו.
חייבת לספר לכם שהיום היו אצלי 3 סטודנטים חמודים ביותר לראיין אותו לעבודת גמר שלהם.
הם זכו כמובן לאכול את הפאי הטעים הזה אבל מה שהיה הכי מצחיק זה שהם לא ידעו ממש מה זה פאי פקאן.
אז אמרתי להם נו כמו בקפולסקי בשנות התשעים…
ואז הם לא ידעו מה זה קלפולסקי.
ואז גם הבנתי שהם נולדו מתישהו בסוף שנות התשעים ופתאום הבנתי שעשיתי פה מתכון וינטג׳ 🙂
בכל מקרה, לגבי המתכון-
השבוע היה לי שבוע קצת הפוך, משהו בשגרה קצת השתנה כי מתן בסינגפור.
וגם נכנסו לי כל מיני דברים לא צפויים מה שהוביל לזה שאו שאני עושה מתכון בלי לצלם ליוטיוב או שאני לא עושה מתכון.
החלטתי לעשות מתכון…
עדיף תמיד כן מאשר לא, נכון?
אבל אבל אבל…
בגלל שמדובר פה במתכון עם הרבה שלבים…
החלטתי שאני חוזרת למקורות ולפחות שמה לכם פה תמונות של שלבי ההכנה.
מי פה עוקב של הבלוג מספיק זמן כדי לדעת שפעם היו פה תמונות של שלבי ההכנה?
אי פעם לפני שהיה לבלוג ערוץ יוטיוב… 🙂
אז גם מתכון ויטנג׳ וגם תמונות וינטג׳- יצא לנו טוב.
מקווה שהתמונות יהיו מספיק ברורות בשביל להעביר את המסר.
חוץ מזה רק רוצה לספר ששבוע הרווקות שלי כשמתן בחו״ל עובר סבבה לגמרי.
חלק מהזמן עובר לאט חלק ממש מהר אבל בגדול זו חוויה מעולה ונעימה ומלמדת ומעניינת.
זהו, חפרתי.
לכו תכינו פאי פקאן טבעוני!