היי היי
כמה דברים לי לספר לכם.
דבר ראשון, אם במקרה היום בשעה תשע וחצי בערב אתם ליד רדיו…
אני מתראיינת לתוכנית של איריס קול.
מסתבר שהיא טבעונית ומסתבר שהיא עוקבת של הבלוג ומסתבר שהיא רוצה לראיין אותי. יאיי 🙂
אז אם בא לכם לשמוע אותי ברדיו, אני אהיה שם היום בערב.
דבר שני שמתחשק לי לספר לכם זה שחברים הכי טובים שלי מאנגליה, רוס ומייקל, מתחתנים באוגוסט בדרום צרפת.
למה אני מספרת לכם את זה? כי רוס טבעוני ככה שהחתונה תהיה חצי טבעונית (ואולי מאה אחוז טבעונית!) ונחשו מי בונה להם את התפריט הטבעוני?
אז כן, אני שוקדת השבוע על בניית התפריט שכבר נראה ממש ממש טוב ואני בשיא ההתרגשות.
עכשיו רק צריך לחכות עד אוגוסט לטיסה ולאחת החתונות המדהימות בעולם…
ועכשיו מה עולה היום? אז אתמול כשהכנתי את המתכון למאפינס האלו לא ירדה טיפה של גשם ועכשיו יורד מבול משוגע בחוץ!
מזל שאפשר לאכול אותם חמים ישר מהתנור אז גם ביום גשום שכזה אתם תוכלו להתפנק.
בחרתי להכין את המתכון הזה תכלס בגללכם 🙂
לפני כמה ימים שאלתי בסטורי באינסטגרם מה אתם רוצים שיעלה לבלוג השבוע.
היו ממש ממש הרבה תשובות אבל התשובה שחזרה על עצמה הכי הרבה היתה גירסה כזו או אחרת של מתכונים מהירים, לתקופת מבחנים, לבוקר לילדים, שאפשר להקפיא, שקל להכין ולקחת על הדרך וכו׳ וכו׳…
אז לקחתי את כל הדברים האלו ביחד וגיבשתי אותם למתכון אחד מושלם- מאפינס ירקות טבעוני.
הם רכים, גבוהים, אוורירים והכי חשוב- הם מלוחים שזה הרבה יותר טעים ממתוק! (הלוואי ומישהו פה מבין אותי…)
יאללה לכו להכין, מחכה לשמוע איך יצא לכם.