היי היי
מה שלומכם ואיך עובר החג?
אצלי הכל טוב חוץ מזה שאני גרועה בלנוח ולא מצליחה לשבת בבית ולא לעשות כלום.
ולמרות שאין השבוע סדנאות ואני רישמית הכרזתי שאני בחופש, כל מה שאני עושה זה מכינה מלא מתכונים ומצלמת מלא דברים ועובדת על עוד וידיאוים ומה לא!
אתם נחים?
רציתי להגיד לכם תודה על ההתלהבות המטורפת מהלחם טחינה אתמול.
באמת שבתמימות העליתי אותו לפייסבוק ולאינסטגרם במחשבה שזה מתאים בול לפסח וכמות הכניסות פשוט עלתה על גדותיה.
אז ממש ממש תודה, שימחתם אותי.
באופן כללי החג הזה ממש משמח אותי, מקרב אותי אליכם ועושה לי טוב בלב.
אני מרגישה שאין יום שאני לא מוצפת בשאלות ואני יודעת שכבר אמרתי לכם את זה אבל זה פשוט כל כך כיף.
אז היום חשבתי איזה מתכון להעלות בשבילכם לבלוג.
אני יודעת שהרבה רצו מתכון ללחמניות טבעוניות כשרות לפסח אבל מתכון ללחם טחינה טבעוני זה מספיק! חחח.. 🙂
והאמת היא שאחרי הקניידלך והמצה בריי, לי בכלל התחשק להכין מתכון טבעוני שמתאים לפסח אבל לא קשור ישירות לפסח.
חשבתי וחשבתי. שנה שעברה היתה עוגת באונטי טבעונית, השנה כבר עלתה עוגת פררו רושה טבעונית…
אמממממ מה עם… מתכון לסניקרס טבעוני?! או אולי מתכון למארס טבעוני? או אולי שילוב של שניהם?!
שילוב של שניהם!!!
רצתי למטבח להתחיל בהכנות והתוצאה…. עד שלא לוקחים ביס פשוט לא מבינים.
אפילו אני, שלא אוהבת שוקולד אמרתי לעצמי- וואו.
התגובה של מתן דרך אגב היתה- ואיי ואיי ואיי. ציטוט 😛
תהנו, אוהבת אתכם.