יאללה ממשיכים עם חנוכה? אני ממש נהנית מהחג הזה השנה.
אני חושבת שזה שהחלטתי שזה יהיה בסדר לטגן השנה ממש הוריד ממני הרבה לחץ שבכלל לא ידעתי שקיים.
אני מאוד מאוד אוהבת את המתכונים לחנוכה שהעליתי פה בשנים הקודמות.
גם את המתכון לסופגניות טבעוניות אפויות שהוא פשוט מעולה וגם את המתכון ללביבות טבעוניות אפויות שגם הוא מעולה.
אבל אין ספק שזה הרבה יותר קל לטגן. אני אומנם לא אוהבת את הטעם של השמן ולא נהנית מהתהליך של הטיגון אבל אין ספק שזה הרבה יותר קל ומהיר לזרוק משהו לשמן ולדעת שלא משנה מה הוא בטוח ידבק ויצא אחיד ומושלם.
בכל מקרה לאחר שהכנתי מתכון לספוגניות אשל טבעוניות לגמרי הגיע הזמן ללביבות.
אתם כבר יודעים שיש בבלוג לא מעט מתכונים ללביבות מכל כך הרבה סוגים אבל היום יש טוויסט בעלילה.
החלטתי ממש לגוון להכין מתכון ללביבות קלאסיות אבל- עם מוצרלה טבעונית בפנים. אה!
זה שדרוג מטורף שתדעו לכם. זה הופך אותן ליותר מלאות, עסיסיות, מעניינות ומלאות בטעם ומרקם.
לצערי אני חושבת שהן לא יעברו טוב אפייה כי אין פה טיפת קמח שיחזיק אותן בתנור אבל שווה לנסות.
בלי קשר ועם קשר רציתי להגיד לכם שיש הרבה מאוד אנשים שממש אוהבים את חנוכה.
בשבילי זה תמיד היה החג הכי פחות כייפי.
לא התחברתי לגשם (כשהייתי קטנה ירד ממש הרבה גשם בדצמבר, יצא לי קצת משפט של זקנים חחח) לא התחברתי לטיגונים ולזה שבגלל הגשם לא משחקים בחוץ.
גם כשגדלתי לא התחברתי לחג הזה, החושך המוקדם, הקור, השמן, לא אוהבת סופגניות… קיצור, לא קנה אותי 🙂
השנה אני שמה לב שדברים ממש השתנו.
בגלל כל השנים באנגליה, כבר שנים שלא מפריע לי חושך מוקדם, אני מוצאת את זה מנחם.
גשם כבר מזמן לא יורד בארץ הריי אז לגמרי אפשר לשחק בחוץ 🙂 ובכללי השנה דווקא עם כל הטיגונים מרגיש לי שיש לי פרץ של יצירתיות ואני ממש נהנית מהמתכונים.
אז יצא טוב אה?
אני מקווה שגם אתם תהנו מהמתכון הזה ומכל שאר המתכונים הטבעוניים לחנוכה שיעלו סביב החג.
שיהיה חג שמח וטעים!