GIFT CARD התחבר/י

ספיישל סלטי פסטה


היי כולם.

טוב אנחנו בשיא הקיץ ואני מקבלת מכם לא מעט הודעות לגבי מתכונים מהירים ומרעננים שאפשר להכין על הדרך ומתאימים למזג האוויר הקשה הזה.

אז הנה הגיע הזמן לספיישל סלטי פסטה!

כי בעיני זה הפתרון האולטימטיבי לכל מה שצריך במנה קיצית:

זה קר

זה מרענן

זה קל להכנה

זה קל לעיכול

זה מתאים לפיקניק

זה מתאים לים

וזה מתאים לילדים בחופש הגדול

כולם מרווחים!

סלט פסטה

אבל כדי שלא יהיה לנו משעמם החלטתי להכין 3 מתכונים שונים.

הלכתי פה על- סלט פסטה ירוק, סלט פסטה כתום, וסלט פסטה קלאסי.

וגם…. כדי שכל מי שמחפש לשלב עוד חלבון בארוחות שלו, עשיתי אותם יחסית עשירים בחלבון.

מה שהכי חשוב זה שהם יצאו כל כך טעימים.

לכל מתכון הקטע שלו, הטעם המיוחד שלו והטוויסט שלו ואני פשוט לא יודעת להחליט איזה אני הכי אוהבת 🙂

נראה לי שאת הקלאסי, מתן הכי אהב את הירוק אבל היום הוא לקח את הכתום לעבודה אז נראה…

סלט פסטה

ואם כבר מדברים על מתן- ביום רביעי יש למתן יומולדת ואני מתכננת לנו סופ״שׁ מהסרטים עם ים של הפתעות.

מה שאומר שכבר מרביעי בערב מתחילות החגיגות וביום חמישי על הבוקר אנחנו נוסעים לסופ״ש (לא מגלה לכם איפה כי זו הפתעה למתן!)

אז, לפנים משורת הדין, הפוסט של יום חמישי יעלה השבוע ברביעי, כי בחמישי אני אהיה פחות בסטייט אוף מיינד להעלות פוסט ולהיות זמינה.

זהו, זה כל מה שיש לי להגיד להיום.

לכו להכין סלט פסטה. 🙂

סלט פסטה

ספיישל סלטי פסטה


הכנות
10 דקות
בישולים
10 דקות
מתי מוכן
עוד 20 דקות

מה צריך

הירוק (2 מנות) 

1 כוס פסטת אפונה / פסטה רגילה כלשהי מבושלת על פי ההוראות שעל החבילה

1/2 כוס אפונה מוכנה לאכילה

חופן גדושה עלי תרד

חופן גדושה גרעיני דלעת

3 כפות פסטו (להכנה ביתית לחצו כאן)

מלח פלפל על פי טעם

הכתום (2 מנות) 

1 כוס פסטת עדשים כתומות / פסטה רגילה כלשהי מבושלת על פי ההוראות שעל החבילה

1/2 כוס פלפל קלוי קצוץ

1/3 כוס עגבניות מיובשות קצוצות

חופן גדושה זיתי קלמטה פרוסים

3 כפות ממרח פלפל קלוי / ממרח עגבניות מיובשות

מלח פלפל על פי טעם

הקלאסי (2 מנות) 

1 כוס פסטה רגילה מבושלת על פי ההוראות שעל החבילה

1/2 כוס תירס

1/2 כוס אפונה וגזר

2-3 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות

חופן קטנה שמיר קצוץ

3 כפות מיונז טבעוני (להכנה ביתית לחצו כאן)

מלח פלפל על פי טעם

מה עושים

הוראות הכנה לכל הסלטים

לסנן את הפסטה ולקרר לחלוטין (אפשר לזלוף עליה מעט שמן זית ולערבב שלא תדבק)

כשהפסטה קרה, לערבב את כל מרכיבי הסלט בקערה

להגיש מיד או לשמור בכלי סגור במקרר עד 4 ימים



הערות והמרות:

  • אתם יכולים להחליף את כל התוספות ואת כל הממרחים ולעשות איזה שילוב שאתם אוהבים
  • אפשר עם כל סוג של פסטה בכל צורה שהיא
  • את הסלט הירוק והכתום אפשר גם להגיש חם- יאמי

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים