היי היי.
טוב אז אומנם עברו כמה ימים מאז היומלדת שלי אבל בגלל שהייתי בברצלונה לא יכולתי להכין לעצמי עוגה.
כששאלתי אתכם איזה עוגה אתם הייתם רוצים אם היתה לכם יומולדת, הפצצתם אותי ברעיונות מטורפים.
באמת מטורפים, יש לי עכשיו רשימת עוגות מפה עד לא יודעת מתי.
והיו שם עוגות שעשו לי חשק מטורף, כל מיני דברים עם קרמים, שכבות, מוסים, קרם עוגיות, גלידות ומה לא.
אבל אז כשהגיע השעה להכין את העוגה, עם כל הרצון שלי להכין משהו ממש מרשים ליומולדת של עצמי, פתאום הרגשתי שתכלס, בסופו של יום… העוגה שאני הכי אוהבת זו עוגת שמרים 🙂
ברור שיש עוד הרבה קינוחים שאני אוהבת ממש כמו טירמיסו שזו תמיד תהיה הבחירה שלי, אבל כשזה נוגע לעוגות קלאסיות… אין על שמרים.
ואם כבר שמרים, אז בשבילי השילוב הקדוש והכי טעים שרק אפשר, זה גבינה טבעונית ותותים או פטל.
אז נפלה החלטה- אני מכינה שושני שמרים גבינה ופטל שזו עוגה כל כך יפה וכל כך טעימה וכל כך מה שהתחשק לי.
אז כך יצא שיומיים אחרי שחזרנו מהטיול ושלושה ימים אחרי היומולדת שלי, העוגה הזו נכנסה לה לתנור.
והנה, 4 ימים אחרי היומולדת שלי היא גם עולה לבלוג.
אז כן, אין בה שכבות ואין בה קרמים וזילופים, והיא לא נוטפת זהב וזיקוקים וגם לא מקושטת במקרונים והפתעות.
אבל היא העוגה שלי, שאני הכי הכי אוהבת, והייתם צריכים לראות את האושר כשלקחתי את הביס הראשון.
בעצם אתם יכולים לראות, זה בידיאו! 🙂
אז זהו חברים, אני מסתגלת לי חזרה לשבוע די עמוס (קצת הגזמתי עם הלו״ז אחרי חופשה חחח) אבל כיף לחזור.
שיהיה לכם סופ״שׁ של חלומות וחיוכים.